Specialist in divers pleisterwerk

Topkwaliteit pleisterwerk

Pleisterwerk | Stukadoorsbedrijf Ansing in Roden is De aangewezen partij voor particulieren, bedrijven en instellingen in de provincies Groningen en Drenthe en kan bij haar werkzaamheden putten uit meer dan 40 jaar ervaring.

Het aanbrengen van pleisterwerk wordt steeds vaker gekozen bij nieuwbouwprojecten en bij bestaande woningen en bedrijfspanden vanwege de vele mogelijkheden. Pleisterwerk zorgt voor een frisse uitstraling van een vertrek en biedt een representatieve indruk voor bezoekers. Eventueel kunnen de wanden ook afgewerkt worden met fijn schuurwerk, dit zorgt voor een fijne rustige uitstraling.

Voorwaarde voor het aanbrengen van pleisterwerk door stukadoorsbedrijf Ansing in een pand in Groningen of Drenthe is een degelijke ondergrond, ingeval van een ruwe ondergrond zoals een grof gemetselde muur dient allereerst gekozen te worden voor raapwerk, om de oppervlakte te egaliseren.

pleisterwerk

PRIMA ALTERNATIEF VOOR BEHANG

Ingeval van een gladde ondergrond biedt pleisterwerk een prima alternatief voor andere wandbedekkingen zoals behang, maar ook kan met pleisterwerk een in de loop der tijd lelijk geworden wand weer een geheel nieuwe uitstraling gegeven worden. 

Gipspleisterwerk is toepasbaar in elk vertrek,  maar in vochtige ruimtes zoals badkamers word cement gebonden materiaal gebruikt, de eigenschappen van cement word niet aangetast door vocht.

Voor goede bescherming van pleister- of fijnschuurwerk, kunnen de muren ook behandeld worden met muurverf.

Wij gebruiken Sigma verven en deze worden samen met een erkend schilderbedrijf aangebracht.

Dit effect wordt nog versterkt als na het drogen het pleisterwerk gesausd wordt met een goed texsysteem, waardoor het pleisterwerk water- en vuilafstotend wordt gemaakt, ideaal tegen vocht en vieze vingers, goed te reinigen en zeer duurzaam.

Sierpleister kan in allerlei structuren en kleuren aangebracht worden, waardoor allerlei gewenste effecten bereikt kunnen worden en een absolute verfraaiing van een pand kunnen betekenen.

Stukadoorsbedrijf Ansing staat voor vakwerk

Stukadoorsbedrijf Ansing bestaat uit een hecht team van medewerkers die elke klus als een uitdaging zien, zij beschikken ieder over hun eigen inzichten en hebben in de loop der jaren een grote mate van creativiteit en vakmanschap ontwikkeld. Heeft u speciale wensen voor een project? Laat het weten aan stukadoorsbedrijf Ansing, wij denken met u mee en indien iets te realiseren is, hoe vreemd het op het eerste gezicht ook moge lijken, wij vatten het samen in een duidelijke offerte, waarin alle kosten en werkzaamheden samengevat worden. Na acceptatie van de offerte komen wij met een transparant plan van aanpak, rekening houdend met uw wensen en budget.

Ons motto is: ‘Wij geloven in uitdagingen en gaan deze niet uit de weg’. Pleisterwerk is een goede oplossing gebleken om een interieur een facelift te geven, ook voor grotere projecten heeft stukadoorsbedrijf Ansing de capaciteit, hierin zijn wij zeer flexibel, zo werken wij snel en zijn soepel in de betaling van de rekening, bij grote projecten is betaling achteraf in termijnen bespreekbaar.U bent bij ons ook aan het juiste adres voor sausklaar stucwerk en raapwerk

wij informeren u graag over alle mogelijkheden, neemt u hiervoor contact met ons op per e-mail of per telefoon.

Bij onze projecten kunt u voorbeelden van ons werk bekijken.

Vooraf een offerte op maat

Scroll naar top