Professional in sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk

Stukadoorsbedrijf Ansing in Roden in de provincie Drenthe heeft ruim 40 jaar ervaring in het professioneel verzorgen van sausklaar stucwerk voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hierbij hanteren wij de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen de werkzaamheden tegen een goede prijs uitvoeren voor klanten in de provincies Groningen en Drenthe.

Door het aanbrengen van sausklaar stucwerk wordt een egaal oppervlak bewerkstelligd wat daarna direct van een verflaag kan worden voorzien. Deze techniek kan zowel op muren, wanden en plafonds worden toegepast en heeft als gunstig effect dat alle oneffenheden worden opgevuld, waardoor een glad oppervlak ontstaat.

Na het drogen van het sausklaar stucwerk kunnen de objecten gesaust worden. Deze vorm van afwerking van wanden, plafonds en muren wint steeds meer aan populariteit, vanwege de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Sausklaar stucwerk is toepasbaar in alle interieurs, van klassiek tot modern en is te sausen in elke gewenste kleur, zelfs het de vrije loop laten van de fantasie is mogelijk, het combineren van meerdere kleuren is geen probleem, waardoor een artistiek verantwoord, representatief effect bereikt kan worden, denkt u bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo in verschillende kleuren in de ontvangsthal van een bedrijfspand.

stukadoorsbedrijf Marum

HET GROTE VOORDEEL VAN SAUSKLAAR STUCWERK

Sausklaar stucwerk heeft als groot voordeel dat eventuele beschadigingen die in de loop der tijd optreden makkelijk te herstellen zijn en onzichtbaar worden door het opnieuw sauzen van de muur of het plafond.

Sausklaar stucwerk is een arbeidsintensieve klus, door de verschillende stadia van de werkzaamheden, Stukadoorsbedrijf Ansing heeft een ruime ervaring opgedaan in de provincies Groningen en Drenthe en maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen om een optimaal resultaat en een grote duurzaamheid van de werkzaamheden te bereiken, uw klus is bij ons in goede handen.

Om onze klanten zekerheden te bieden zijn wij aangesloten bij de NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en zijn erkend Afbouwkeur deelnemer.

Vooraf een offerte op maat

Stukadoorsbedrijf Ansing is een echt familiebedrijf, hierdoor kunnen wij korte lijnen hanteren, waardoor de communicatie altijd transparant is, u heeft niet te maken met een wirwar aan contacten, maar heeft altijd één aanspreekpunt, welke elk project van begin tot eind begeleidt.

Onze offertes zijn altijd glashelder en worden goed doorgesproken met de klant, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan, bij grotere projecten is betaling in termijnen achteraf mogelijk, veel is bespreekbaar bij stukadoorsbedrijf Ansing zonder dat dit ten koste gaat van de topkwaliteit die wij u bieden, informeert u naar de mogelijkheden, wij leveren altijd maatwerk, houden rekening met de plaatselijke omstandigheden en stemmen ons plan van aanpak altijd af op de wensen en behoeften en het budget van de klant. Uw tevredenheid is ons streven!

Scroll naar boven